Tip

Hoe het beste een vis te bakken?
Bekijk hier de basis van het bakken van vis
Vis bakken
Dep de vis goed droog voordat je 'm bakt. Kruid de vis daarna, en leg hem in een koude pan met zonnebloemolie. Zet dan het vuur pas aan.
Laat 'm even in de pan bakken zonder eraan te zitten. Zodra hij krokant gebakken is, laat de filet vanzelf los. Schud de vis voorzichtig na een aantal minuten.
Hoe bak je Slibtong?
Video afspelen
Tip

Vis ontdooien?
Bekijk hier de basis voor het ontdooien van uw vis
Vis ontdooien
Ontdooi vis altijd in de koelkast. Nooit in de magnetron, in warm water of bij kamertemperatuur. Het visvlees van verse vis is zacht en fijn van smaak en vergt slechts een korte bereidingstijd. Het te lang bakken of koken van vis maakt het visvlees taai en bederft de smaak.
Zoals een chef, zelf fileren?
Video afspelen